Acasă Social 100 de locuri de muncă la cules de fructe ȋn Spania

100 de locuri de muncă la cules de fructe ȋn Spania

DISTRIBUIȚI

  150219 – 23042019  – EURES România dispune de 100 de locuri de muncă ȋn domeniul agricol (50 de posturi pentru recoltare si 50 de posturi pentru ambalare fructe) în Spania.

            Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, care oferă cele 100 de locuri de muncă, este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, pere, nectarine, caise, etc.). Muncitorii vor lucra în câmp, la cules fructe, sau în fabrică, la aranjarea fructelor în lăzi și caserole.

            Salariul oferit este de 6.25 euro brut/oră, pentru lucrul în câmp și 5.96 euro brut/oră, pentru lucrul în fabrică.

            Cheltuielile de transport dus – întors Spania sunt suportate de lucrător, iar pentru cazare (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu. Contractele de muncă sunt pe o perioadă de 3 – 9 luni și se semnează în Spania, după înscrierea în sistemul de securitate socială.

            Persoanele cu domiciliul în București, care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă București, strada Spătarul Preda nr. 12, corp clădire C, etaj 1, sector 5, telefon 021/316.55.08 interior 233, pentru a fi înregistrate în baza de date. Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente: consimțământ de prelucrare a datelor cu caracter personal, conform Regulamentului UE 679/2016 (se completează la sediul agenției), copie act identitate, C.V și adeverință medicală cu mențiunea „Clinic sănătos”.  

            Termenul limită pentru ȋnregistrarea dosarelor este 10.05.2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.