Acasă Anchete Interne Brăila: Percheziții la hoții din locuințe

Brăila: Percheziții la hoții din locuințe

DISTRIBUIȚI

  149983 – 03042019 –   Polițiștii din Brăila au efectuat, ieri, pe raza municipiului Brăila, 18 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de furturi din locuință. 5 persoane au fost reținute și alte 14 au fost conduse pentru audieri.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada noiembrie 2018 – martie 2019, persoanele în cauză ar fi pătruns prin efracție în cinci locuințe din Brăila, de unde ar fi sustras bijuterii din aur, diferite sume de bani, parfumuri și băuturi alcoolice.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bijuterii, parfumuri, băuturi alcoolice și sume de bani, care prezentau caracteristicile bunurilor sustrase.

De asemenea, la unul dintre imobile au fost descoperite și ridicate două pistoale, în cauză urmând a se efectua verificări privind legalitatea deținerii acestora. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 475.000 de lei. Față de 19 persoane au fost emise mandate de aducere, fiind conduse pentru audieri la sediul poliției. Pe numele a șase bărbați au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cinci dintre dintre ei, cu vârste cuprinse între 29 și 50 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, urmând ca în cursul acestei zile, 3 aprilie 2019, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.