Acasă Social Administratie Circulația liniei de tramvai 41 – suspendată

Circulația liniei de tramvai 41 – suspendată

DISTRIBUIȚI

  150023 – 08042019 –     Primaria Capitalei:  Circulatia liniei de tramvai 41 va fi suspendata, in perioada iulie – august 2019, intre Podul Grant si terminalul Ghencea, pentru finalizarea lucrarilor la trei mari obiective de infrastructura: Pasaj denivelat subteran Pod Grant, Podul hobanat peste Soseaua Virtutii, Statia de metrou ”Parc Drumul Taberei”.

Primaria Municipiului Bucuresti a avizat in Comisia Tehnica de Circulatie din data de 4 aprilie 2019 urmatoarele lucrari: Lucrari de reabilitare si consolidare Pasaj denivelat subteran Pod Grant;

Podul hobanat peste Sos. Virtutii, in cadrul obiectivului Penetratie si racord Splaiul Independentei – Ciurel – Autostrada Bucuresti – Pitesti;

Statia de metrou ”Parc Drumul Taberei” pe Bd. Drumul Taberei,  in zona intersectiei cu Str. Brasov in cadrul proiectului “Magistrala 5 – Drumul Taberei – Pantelimon. Tronson 1”

Ca urmare a acestor avize s-a luat decizia suspendarii circulatiei liniei de tramvai 41 in perioada iulie – august 2019, intre Podul Grant si terminalul Ghencea, pentru buna defasurare a lucrarilor la obiectivele de investitii mai sus mentionate.

Tronsonul liniei 41 ramane neafectat intre Casa Presei si Podul Grant, prin asigurarea unui rebrusment (schimbare a directiei traseului) pe strada Turda.

Pentru restul traseului – Pod Grant – terminaul Ghencea – se introduce linia naveta de autobuz 641.

In ceea ce priveste fluxul de calatori deservit de linia 41, traseul acestei linii este acoperit in prezent de 36 de tramvaie care asigura o capacitate maxima de 7.077 calatori/h/sens.

Pe perioada de vara, traseul liniei 41 va fi acoperit de 35 de tramvaie cu o capacitate de 6.880 calatori/h/sens. In zilele de sarbatori, acest traseu este acoperit de 25 de tramvaie cu o capacitate de 5.188 calatori/h/sens, anunță Primăria Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.