Acasă Cultura/Media ”Constituția, garant al drepturilor cetățenilor români”

”Constituția, garant al drepturilor cetățenilor români”

DISTRIBUIȚI

150014 – 05042019 –    Luni, 8 aprilie 2019, va avea loc lansarea emisiunii de mărci poștale ”Constituția, garant al drepturilor cetățenilor români”. Evenimentul se va desfășura în foaierul sălii plenului Senatului și este organizat de Comisia Juridică, de Numiri, Disciplină, Imunități și Validări a Senatului împreună cu Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale și Romfilatelia.

În deschiderea evenimentului, vor lua cuvântul senatorii Robert Cazanciuc, președinte, și Daniel Fenechiu, vicepreședinte – din partea Comisiei Juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului, Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, senatorul Ecaterina Andronescu, ministrul Educației Naționale și judecătorul Valer Dorneanu, președintele Curții Constituționale a României.

Alături de vorbitori și invitați, vor asista 60 de elevi din clasele V-VIII, împreună cu profesorii însoțitori, care vor fi invitați să facă un tur ghidat al Senatului și o vizită la ședința Plenului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.