Acasă Anchete Justitie Cum ajuta un comisar de la Penitenciarul Tulcea un criminal încarcerat

Cum ajuta un comisar de la Penitenciarul Tulcea un criminal încarcerat

DISTRIBUIȚI

150012 – 05042019 –   Procurorii DNA Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 3 aprilie 2019, a lui Silviu Ioan Ionele, comisar în cadrul Penitenciarului Tulcea, pentru luare de mită și introducerea, în mod ilicit, într-un penitenciar de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor și alcool.

În perioada februarie – martie 2019, inculpatul Ionele, în calitatea menționată mai sus, contrar îndatoririlor de serviciu, a introdus în mod ilicit, în Penitenciarul Tulcea, mai multe telefoane mobile care, ulterior, au ajuns la o persoană încarcerată în unitatea amintită, pentru săvârșirea unei infracțiuni de omor.

De menționat este faptul că persoana beneficiară a aparatelor telefonice face parte dintr-o grupare specializată în comiterea de infracțiuni prin metoda “Accidentul”.

Pentru acest ”serviciu”, inculpatul a acceptat de la un prieten al celui încarcerat promisiunea de a primi suma de 7.000 lei, din care până în prezent a primit, în două tranșe, 6.500 lei. În cauză se desfășoară acte de urmărire penală și față de alte persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.