Acasă Social Curățenia de Primăvară 2019: 14 ani de voluntariat la Grădina Botanică București

Curățenia de Primăvară 2019: 14 ani de voluntariat la Grădina Botanică București

DISTRIBUIȚI
foto:facebook.com

149950 – 01042019 –       Asociația Team Work a organizat în luna martie ”Curățenia de Primăvară”, evenimentul fiind realizat de 14 ani, începând cu 2006, în parteneriat cu Grădina Botanică ”Dimitrie Brândză” a Universității din București.

”Curățenia de Primăvară în Grădina Botanică” s-a desfășurat în zilele de  9, 16, 23, 24, 30 și 31 martie 2019. Cei aproximativ 350 de voluntari au lucrat în mai multe sectoare ale Grădinii Botanice, respectiv liziera Grădinii Italiene, liziera Cotroceni, Colina Coniferelor, Sectorul Taxonomic și Aleea Magnoliilor. Activitățile desfășurate au constat în tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor și îndepărtarea materiei vegetale.

Activitățile desfășurate în luna martie au deschis seria de evenimente de voluntariat organizate anual de Asociația Team Work în Grădina Botanică București. Cei 14 ani de proiect pot fi rezumați în participarea a peste 7.000 de voluntari, însumând peste 45.000 de ore de voluntariat, amenajarea a 3 noi spații – Grădina Bunicii, Grădina Copiilor, Grădina din Cărți, pregătirea pentru inaugurare în luna mai 2019 a unui nou spațiu, Aleea Magnoliilor, Premiul I la Gala Societății Civile, Secțiunea Protecția Mediului, 2012 și Premiul Spații Verzi MOL, 2011.

Asociația Team Work este o organizaţie non guvernamentală, non-profit de tineret axată pe învăţare prin management de proiect, facilitând acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Scopul organizaţiei este acela de a promova în rândul tinerilor o atitudine pozitivă faţă de voluntariat şi munca în echipă, de a îi ajuta să se familiarizeze cu diverse medii organizaţionale prin desfăşurarea de proiecte şi de a valoriza practic cunoştinţele teoretice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.