Acasă Politic Monica Macovei: Drumul nostru este Europa. Vă cer să ajutați România!

Monica Macovei: Drumul nostru este Europa. Vă cer să ajutați România!

DISTRIBUIȚI

150134 – 16042019 –   Astăzi, în România, un grup de politicieni corupți, condus de socialistul Dragnea, care este condamnat definitiv și are noi procese, a luat țara în mână și dă cu ea de pământ:  nu respectă programul de guvernare anunțat la alegeri, schimbă legile, șterge infracțiuni, îi subordonează politic pe judecători și procurori, transformă banii de investiții în mită electorală. Distrug inima democrației pentru ca ei, politicienii corupți, să scape de justiție.

            Soarta a 20 de milioane de oameni stă, până la urmă, în cântar cu salvarea unuia singur?

            Românii nu sunt un popor inert: ieșim în stradă de peste 2 ani de zile. Suntem gazați, suntem bătuți, suntem împușcați cu gloanțe de cauciuc sau loviți cu grenade de mână. Asta nu ne împiedică să ieșim.

            Drumul nostru este Europa. Asistăm cu disperare la scufundarea țării lovite de Dragnea, Tăriceanu și gașca lor. Eu nu pot să tac. Nu puteți să ne lăsați să sfârșim ca prizonieri ai câtorva sute de politicieni care au în mână pârghiile puterii.

Vă cer să ajutați România! Pentru că, sub aparența democrației, România trăiește astăzi o dictatură criminală și tragedia golirii țării. 4 milioane de români au plecat din țară numai în ultimii ani.

            Ruperea noastră de Europa este coșmarul pe care istoria noastră l-a trăit decenii la rând. Acesta este ultimul tren pe care îl putem prinde. Vrem în Europa! – declarație de presă a europarlamentarului Monica Macovei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.