Acasă Anchete Justitie Zi decisivă pentru Dragnea

Zi decisivă pentru Dragnea

DISTRIBUIȚI

  150116 – 15042019 –    Zi decisivă pentru Liviu Dragnea: Liderul PSD are luni ultimul termen în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman 

            Ore decisive pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD are luni, 15 aprilie 2019, ultimul termen în dosarul anagajărilor fictive de la DGASPC Teleorman şi ar putea afla dacă va rămâne sau nu în libertate. El a primit în primă instanţă o condamnare la trei ani şi jumătate de închisoare. Luni, judecătorii ar putea să anunţe sentinţa definitivă. 

            Între timp, Curtea Constituțională a amânat pentru data de 19 aprilie pronunțarea deciziei privind  sesizarea făcută de Florin Iordache privind constituirea completurilor de trei judecători de la Instanţa Supremă. 

            CCR trebuia să pronunțe miercuri decizia referitoare la sesizarea lui Florin Iordache privind existenţa unui conflict juridic pe tema completurilor specializate în corupţie. Decizia așteptată miercuri a fost amânată pentru joi. Potrivit presei, amânarea a fost stabilită pentru că judecătorul raportor, Petre Lăzăroiu ar avea probleme de sănătate.

            Lăsat timp de o săptămână la conducerea Camerei Deputaților, Florin Iordache a trimis, la finalul lunii martie, sesizarea la CCR, prin care a cerut constatarea unui conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi instanţa supremă pe tema completurilor specializate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.