Acasă Politic Centrul de Recuperare și Refacere a Veteranilor la Târgoviște

Centrul de Recuperare și Refacere a Veteranilor la Târgoviște

DISTRIBUIȚI

   150388 – 14052019 – Președintele Senatului României, Călin Popescu-Tăriceanu, a avut astăzi, 14 mai 2019, o întrevedere cu reprezentanții Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dezabilități (AMVVD).

            Discuțiile s-au axat pe stabilirea unui cadru legislativ eficient care să răspundă tuturor problemelor veteranilor, a celor invalizi și a însoțitorilor acestora. De asemenea, legislația va trebui sa cuprindă și măsuri de re-inserție socio-profesională și recuperare fizică și psihică.
În acest context, Călin Popescu-Tăriceanu și-a exprimat întregul sprijin în acest demers și i-a asigurat pe membrii asociației că împreună vor găsi cele mai bune soluții pentru problemele cu care se confruntă veteranii și familiile acestora. Continuarea lucrărilor la Centrul de Recuperare și Refacere a Veteranilor de la Târgoviște a fost un alt subiect abordat deoarece este un proiect important care vizează recuperarea fizică și psihică a militarilor veterani și a militarilor răniți în Teatrele de Operații din Balcanii de Vest, Irak și Afganistan, cât și a celorlalți membri ai asociației.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.