Acasă Politic Primarii nu au ce căuta să evalueze polițiștii din mediul rural

Primarii nu au ce căuta să evalueze polițiștii din mediul rural

DISTRIBUIȚI

150315 – 07052019 – Referitor la comunicatul transmis de Sindicatul Polițiștilor și Personalului Contractual ca urmare a propunerii Asociației Comunelor din România, făcute în contextul întâlnirii cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, MAI susține că nu a inițiat și nici nu intenționează să inițieze modificări care să impună includerea primarilor de comune în procesul de evaluare a activității polițiștilor din mediul rural. Poliția Națională are propriul sistem de evaluare profesională, nefiind necesară vreo imixtiune din partea primarilor. Pentru acest tip de subordonare există Poliția Locală.

Recentele informații vehiculate de unii reprezentanți sindicali se referă la o propunere aparținând Asociației Comunelor din România, față de care, până la acest moment, MAI nu s-a pronunțat în niciun fel, ci, din contră, a gestionat transparent această propunere solicitând opinia Poliției Române.

În context, îngrijorarea reprezentanților sindicali este total nejustificată și menită a induce o stare de tensiune chiar în rândul personalului propriu pe care aceste organizații sindicale ar trebui să îl informeze corect, nu să îl manipuleze pentru interese proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.