Acasă Social Ziua copiilor sărbătorită de MApN

Ziua copiilor sărbătorită de MApN

DISTRIBUIȚI

  150554 – 28052019 –  Cu prilejul Zilei internaționale a copilului, Ministerul Apărării Naționale va organiza joi, 30 mai, începând cu ora 10.00, evenimentul „Mândri de părinții noștri”, la KIDDO PLAY ACADEMY, din Capitală.

            Astfel, copiii personalului armatei decedat sau rănit în urma participării la acțiuni militare în teatrele de operații sau acțiuni militare interne vor testa atracțiile locului de joacă și se vor îmbarca într-o călătorie de neuitat în propriul oraș imaginar.

            Evenimentul, aflat la cea de-a 10 ediție, este organizat în acest an de Direcția calitatea vieții personalului, în parteneriat cu Asociația de Caritate din Armata României „CAMARAZII”.

            Tot cu acest prilej, sâmbătă, 1 iunie, de la ora 10.00, la Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” va avea loc ce-a de-a doua ediție a manifestării dedicată evenimentului, intitulat „Copii, Tradiție și Istorie Militară”.

            Vor fi organizate activități cu caracter educativ și sportiv, întreceri ale micilor cercetași și jocuri interactive, precum și standuri de prezentare a istoriei mișcării cercetășești.

            Pentru copiii și tinerii cu vârsta de până la 18 ani, intrarea va fi liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.