Acasă Politic Fostul deputat PSD de Ilfov, Ninel Peia, vrea la Cotroceni

Fostul deputat PSD de Ilfov, Ninel Peia, vrea la Cotroceni

Ilfovul are deja doi candidați pentru Președinția României

DISTRIBUIȚI

            150639 – 04062019 Fostul deputat PSD de Ilfov Ninel Peia a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din partea Partidului Neamul Românesc.

            ”Consiliul Fondatorilor Naționali şi Organizaţiile Teritoriale Consacrate au hotărât consensual să nominalize pe domnul Ninel PEIA, președinte fondator, drept candidat desemnat al Partidului Neamul Românesc în competiţia electorală pentru demnitatea supremă de Preşedinte al României.

            Astfel, prin decizia luată dăm un răspuns limpede societății românești, în general, membrilor şi simpatizanţilor partidului, în special, referitor la angajarea radicală și fără echivoc a Partidului Neamul Românesc în conținutul profund și reformator al politicii naționale. Adresarea noastră se îndreaptă totodată către toți trăitorii în sfânta lege a românismului dar și către acei patrioți de alte origini care se manifestă sincer ca apărători și promotori a valorilor noastre naţionale în Europa şi în lume, indiferent de natura convingerilor lor politice sau civice.

            Convinşi că lupta pentru recuperarea Demnității Naționale, refacerea Unității Neamului Românesc în teritorialitatea sa legitimă, așezarea vieții noastre pe temeiul Bunătății Creștine, Binelui Comun și Dreptății Sociale și Juridice, revenirea la Cultul Muncii Cinstite și Inteligente ca sursă de prosperitate individuală și propășire colectivă, dar mai ales asigurarea Stării de pace pentru Națiune, va fi una grea şi anevoioasă, cerem sprijinul entuziast al întregii românități, al celor care înțeleg pericolul decăderii noastre și s-au săturat de făgăduinţe deşarte şi aşteptări mutilate de decenii de o clasă politică oligarhică, opresoare și ostilă Neamului Românesc, dar profund servilă intereselor străinătății, de evidentă factură colonială. Este şi motivul pentru care, noi, în calitate de fondatori doctrinari și garanți prin jurământ ai respectului legii, onoarei, reconstrucţiei şi dreptăţii, ai standardului de voinţă şi jertfă, susţinem şi sprijinim candidatura domnului Ninel Peia, ca reprezentant legitim și calificat al Partidului Neamul Românesc la funcția supremă în Stat”, se arată într-un comunicat de presă.

            După anunțarea acestei candidaturi, Ilfovul are deja doi candidați pentru funcția supremă în stat, după ce și Florentin Pandele a făcut un astfel de anunț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.