Acasă Externe Agenda Europeana Ministrul de Interne, la Bruxelles și Luxemburg

Ministrul de Interne, la Bruxelles și Luxemburg

DISTRIBUIȚI
foto:adevarul.ro

  150661 – 06062019 –   Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, participă în perioada 6-7 iunie a.c. la reuniunile organizate sub egida Președinției Române a Consiliului Uniunii Europene, la Bruxelles și Luxemburg.

            Astfel, în data de 6 iunie, la Bruxelles, ministrul va prezida, alături de comisarul european pentru migrație, afaceri europene și cetățenie, Dimitris Avramopoulos, Conferința privind cooperarea UE-Africa.

            În aceeași zi, va participa la briefingul pentru organizarea Consiliului JAI, susținut împreună cu Secretariatul General al Consiliului, comisarii europeni Dimitris Avramopoulos, și Julian King și cu delegația Finlandei, țară care va prelua Președinția Rotativă de la România.

            În data de 7 iunie , ministrul român va participa, la Luxemburg, la semnarea Planului de Acțiune Europol-Frontex împreună cu Catherine de Bolle, director executiv Europol, Fabrice Leggeri, director executiv FRONTEX și cu domnii comisarii europeni Dimitris Avramopoulos, și Julian King.

            Tot la Luxemburg, în aceeași dată, ministrul Carmen Dan va prezida reuniunea Consiliului JAI, ultima din mandatul României la Președinția Consiliului Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.