Acasă Cultura/Media Biblioteca Metropolitană Bucureşti se transformă în Biblioteca FUNtastică

Biblioteca Metropolitană Bucureşti se transformă în Biblioteca FUNtastică

DISTRIBUIȚI

  151072 – 12072019 –    „Nu ne putem imagina copilăria fără râsetele și jocurile sale. Sufletul şi inteligenţa devin mari prin joc” ( Jean Cocteau). Însuflețită de această paradigmă Biblioteca Metropolitană București vă invită, dragi copii și părinți, să ne fiți alături în proiectul, denumit sugestiv „ Biblioteca FUNtastică”, ce reunește o serie de evenimente cultural‑educative, de mobilizare a comunității.

Noi promitem voie bună și multe surprize, jocuri și activităţi pentru toate gusturile: ateliere interactive ce pun în valoare lectura și jocul, povești speciale prezentate de Teatrul de păpuși „Licurici” al BMB, animaţia, teatrul, dar și o „adevărată” vânătoare de cărți (book hunting) născută din basmele românești. Participanții trebuie să-și ia zâmbetul la purtător și să răspundă prezent sâmbătă, 20 iulie, în Parcul Kiseleff, zona Foișor, în intervalul orar 16:00-21:00. Bineînțeles că vom continua distracția. Vă așteptăm pe 3 și 10 august în Parcul Titan, la aceeași oră și cu aceleași ingrediente perfecte pentru a crea zile de neuitat.

Acest proiect se bucură de susținerea Primăriei Municipiului București și este conturat pe ideea de transformare a spațiilor publice în zone animate, interactive, menite să crească unitatea culturală a comunității, prin activități care au rolul de a stimula imaginaţia copiilor, creativitatea aptitudinile practice și capacitatea de concentrare.

Toate tichetele pentru persoane fizice disponibile în Programul Rabla Plus au fost epuizate pentru prima dată în istoria programului; bugetul va fi suplimentat începând de luni cu 15 milioane de lei .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.