Acasă Anchete Justitie Gheorghe Dincă, acuzat oficial de viol, trafic de minori și omor calificat

Gheorghe Dincă, acuzat oficial de viol, trafic de minori și omor calificat

DISTRIBUIȚI

151230 – 29072019  –  Procurorul DIICOT Giorgiana Hosu a anunțat, duminică seara, că a fost extinsă acțiunea penală în cazul presupusului autor al crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă, și pentru omor calificat. Suspectul, care și-a recunoscut crimele este acuzat acum că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu în data de 25 iulie, în jurul orei 12.00, după ce o răpise în scopul exploatării sexuale și o violase. Crima a intervenit în momentul în care Gheorghe Dincă și-a dat seama că Alexandra sunase la 112. Gheorghe Dincă a recunoscut că ucis-o pe adolescentă la domiciliul său, apoi a ars-o, a declarat Hosu, conform Digi24.ro.

Întrebată dacă această crimă a fost determinată de faptul că operatorul de la 112 a sunat-o înapoi pe Alexandra de mai multe ori, procurorul a spus că e mai bine să nu se facă supoziții, pentru că toți acești ”dacă” aduc mai multă durere.

Procurorul-șef adjunct al DIICOT a mai spus că, duminică seara, Institutul Național de Criminalistică al Poliției Române a transmis raportul privind expertiza genetică judiciară parțială din care reiese că ”la locul faptei au fost identificate atât profilul genetic al victimei. cât și al inculpatului”.

Până acum, Gheorghe Dincă fusese cercetat pentru infracțiunile de viol și trafic de minori. Acum, procurorii au mai adăugat o infracțiune la dosarul său.

Referitor la Luiza Melencu, procurorul a spus că sunt indicii că Gheorghe Dincă a procedat la fel. Întrebată dacă sunt indicii că ar fi și alte victime, Hosu a spus că ”în acest moment, nu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.