Acasă Social Administratie Premierul cere demiterea șefului CNAIR

Premierul cere demiterea șefului CNAIR

DISTRIBUIȚI

151014 – 08072019 – Premierul Viorica Dăncilă a cerut ministrului Transporturilor Razvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcția de director general interimar al CNAIR.

Solicitarea vine în urma analizei Departamentului pentru dezvoltarea, promovarea și monitorizarea proiectelor de investiții în infrastructură care a relecat „întârzieri nejustificate și un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.
Prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut o analiză asupra stadiuluimai multor proiecte de investiții în infrastructura de transport.
Astfel, premierul a solicitat explicații cu privire la întârzierile de proiectare și execuție pentru tronsoanele 2 și 3 ale Autostrăzii Sibiu-Pitești, precum și la întârzierea lansării procedurii de execuție pentru tronsonul 4 al aceluiași proiect.

Totodată, șeful Executivului a cerut să-i fie prezentate explicații cu privire la faptul că nu a fost relansată procedura de licitație pentru execuția secțiunilor 3 și 4 din Drumul expres Pitești-Craiova, ca urmare a contestării procedurilor inițiale.

Dăncilă a fost nemulțumirea că actuala conducere a CNAIR a dezinformat în legătură cu stadiul lucrărilor pentru loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj-Deja, asumate a fi finalizate la sfârșitul anului 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.