Acasă Politic Raportul GRECO, gata de publicare

Raportul GRECO, gata de publicare

DISTRIBUIȚI

150979 – 04072019 – Guvernul a avizat publicarea raportului GRECO, urmând ca ministrul Justiţiei, împreună cu GRECO, să stabilească momentul în care va fi publicat documentul, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, citat de Agerpres.

            ”Guvernul a avizat publicarea raportului GRECO pentru că, aşa cum a şi spus doamna prim-ministru, vom face demersurile necesare şi vom îndeplini toate procedurile, pentru că Guvernul chiar este transparent în ceea ce priveşte relaţia cu partenerii noştri europeni pe acest segment. Procedural, de acum încolo, ministrul Justiţiei va stabili împreună cu GRECO momentul în care va fi publicat (raportul – n.r.) pentru o sincronizare, dacă vreţi, să fie publicat şi limba română şi în limba engleză în acelaşi timp. Doamna ministru al Justiţiei va oferi mai multe detalii referitor la momentul în care va fi făcut public, dar e o chestiune de zile presupun”, a declarat Nelu Barbu.

            Potrivit procedurii GRECO, traducerea și publicarea raportului trebuie autorizate de guvernul statului evaluat, prin urmare depinde de premierul Viorică Dăncilă dacă va face public acest document sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.