Acasă Politic Va lupta Firea împotriva lui Pandele pentru Președinție?

Va lupta Firea împotriva lui Pandele pentru Președinție?

DISTRIBUIȚI
Gabriela Firea, vicepresedinte al Partidului Social Democrat (PSD), raspunde intrebarilor adresate de jurnalisti, miercuri 14 Iunie 2017, la Palatul Parlamentului, inainte de a participa la sedinta Comitetului Politic Executiv al PSD. Sedinta este dedicata luarii unei decizii in privinta sustineriii sau retragerii sprijinului politic pentru cabinetul Grindeanu, ca urmare a unei analize interne asupra indeplinirii programului de guvernare asumat de coalitia de majoritara. ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO

151086 – 15072019 –    Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, președinte interimar al PSD București, s-a sucit din nou în ceea ce privește candidatura la funcția supremă în stat. Ea a declarat luni, înaintea ședinței conducerii PSD, că acum este deschisă la discuții pentru o eventuală candidatură la Președinție. ”Vin deschisă unor discuții, nu spun da sau nu. Singurii care pot decide sunt membrii PSD, mi-aș dori o discuție cu ei”, a spus Firea. ”Ar fi păcat să reiasă acest candidat exclusiv dintr-un aranjament politic. Am primit telefoane de la colegi din țară care mi-au spus că pare că nu vreau să mă implic. Părea că mă conserv pentru Primăria Capitalei și părea un gest egoist”, a mai spus Firea.

            După cum se știe, Costel Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, soțul Gabrielei Firea,  a anunțat recent că va candida din postura de independent la Președinție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.