Acasă Social Locuri de muncă vacante la nivel național

Locuri de muncă vacante la nivel național

DISTRIBUIȚI

151334 – 07082019  –  Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 26.860 locuri de muncă.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (1.742), ucenic (1.417), lucrător comercial (1.299), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (883), manipulant mărfuri (790), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie (785), muncitor necalificat în industria confecţiilor (627), ambalator manual (620), confecţioner-asamblor articole din textile (553), vânzător (515). şofer de autoturisme şi camionete (504).

Din cele 26.860 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.369 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager,  medic, contabil etc), 14.309 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

Oferta locurilor de muncă la nivel național poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, aceste informații pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenții pentru ocuparea forței de muncă județene/municipale sau la sediul acestora.

Precizăm că baza de date a locurilor de muncă vacante este una dinamică, informațiile prezentate reflectând situația existentă la ora 7:00 AM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.