Acasă Anchete Interne Mai mulți polițiști și jandarmi în stradă

Mai mulți polițiști și jandarmi în stradă

DISTRIBUIȚI

    151298 – 05082019  –    Astăzi a avut loc la MAI, printr-o videoconferință  o ședință operativă a ministrului Afacerilor Interne, interimar, Mihai-Viorel Fifor cu inspectorii șefi din teritoriu, printr-o videoconferință.

Ministrul Afacerilor Interne a fixat o serie de obiective pe termen scurt care privesc întărirea siguranței cetățenilor.

Astfel, în perioada imediat următoare, vor continua acțiunile pe linia transportului ilicit de persoane, activități începute săptămâna trecută și ale căror rezultate încep să apară.

Va fi sporită prezența în stradă a polițiștilor și jandarmilor prin creșterea numărului de patrule mixte, se vor intensifica acțiunile preventive desfășurate de Agenția Națională Antidrog și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane și se vor lua măsuri de fluidizare a traficului în punctele de trecere a frontierei.

De asemenea, ministrul Mihai-Viorel Fifor a solicitat inspectorilor șefi să se implice mai mult în misiunile din această perioadă și să dispună măsuri ferme față de orice încălcare a conduitei profesionale a propriilor angajați.

În acest sens, în maxim o săptămână, fiecare inspector șef va prezenta o evaluare a activității inspectoratului județean pe care îl conduce, aceasta urmând a face obiectul analizei imediate de la nivel central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.