Acasă Opinii/Analize Naivitate

Naivitate

DISTRIBUIȚI
foto: facebook.com

151341 – 08082019  –   Liderul USR, Dan Barna, şi-a lansat campania de strângere de semnături pentru prezidenţiale, la Piața Universității, prilej pentru a reaminti de Revoluție și de nevoia de a merge mai departe. El a susținut că vrea să fie un președinte full time, care să restaureze încrederea românilor în țară.

Împiedicat de un eveniment nefericit din familie să fie alături de Barna, Dacian Cioloș a explicat că președintele USR nu va fi nici președinte-jucător, nici președinte-spectator. A uitat, probabil, că președintele-jucător l-a nominalizat comisar european, iar cel spectator l-a propus premier. Metehne vechi la oamenii noi, recunoștința în politică e floare rară.

Barna a încheiat ziua cu o declarație nefericită, spunând că vrea să creadă că, dacă ar fi fost el președinte, tragedia de la Caracal nu s-ar fi întâmplat. O declarație naivă, care arată cât mai are de învățat despre funcția la care râvnește.

O altă mișcare pe scena politică vine de la ALDE și Pro România, care au discutat despre o posibilă alianță. Deocamdată, n-am aflat dacă asta înseamnă o ieșire a ALDE de la guvernare sau o revenire a Pro România în sânul PSD.

Cazul Caracal a ajuns și la urechile preşedintelui Parlamentului European. David Sassoli a transmis mesaje pe Facebook şi Twitter referitoare la cazul Alexandrei, precizând că este nevoie la nivel european de politici mai eficiente contra fenomenului uciderii femeilor.

Între timp, pregătirile pentru protestul de sâmbătă sunt în toi. – sursa: EurActiv.ro

e

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.