Acasă Economie Ilfov: Se caută contabil șef

Ilfov: Se caută contabil șef

DISTRIBUIȚI

151819 – 26092019 – Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 25 septembrie 2019, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov sunt  înregistrate 427 de oferte.

Dinre acestea, 25 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 58 pentru studii medii, 179 pentru muncitori calificaţi  şi 165 pentru muncitori necalificaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Corina Florentina Preda, profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt contabil sef, asistent in cercetare in fizica, inginer mecanic, proiectant arhitect, programator, decorator interioare etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.