Acasă Politic Paul Stănescu zice că România trebuie să aibă un guvern învestit

Paul Stănescu zice că România trebuie să aibă un guvern învestit

DISTRIBUIȚI

152186 – 28102019 –   Liderul PSD Olt, Paul Stănescu, s-a poziționat, luni, împotriva boicotării de către PSD a instalării Guvernului condus de Ludovic Orban. Stănescu a spus că este nevoie de convocarea Comitetului Executiv al PSD în care să se ia o decizie, el susținând că este necesară instalarea noului Guvern, pentru că România are nevoie de stabilitate.

            PSD a decis deja în Comitetul Executiv că nu va asigura cvorumul pentru învestirea Guvernului în Parlament și că parlamentarii nici nu vor veni la ședință.

            ”E o decizie politică. Cred că împreună în Comitetul Executiv, într-un for de conducere, trebuie să luăm o decizie. Ceea ce e foarte important și pentru mine e foarte important și ca cetățean al acestei țări este că acest guvern trebuie învestit. Nu pot să vă spun calendar. Pentru că e vorba de țara noastră România și România trebuie să aibă un guvern învestit”, a declarat Paul Stănescu, luni, la Parlament.

            Întrebat dacă va ajuta personal la învestirea Guvernului, Paul Stănescu a replicat: ”Nu există așa ceva, eu sunt membru de partid. Decizia va fi într-un for al partidului. Ce va face partidul voi face și eu fără discuție”.

            ”Nu vreau să mă antepronunț, e o decizie a partidului, dar ceea ce sigur spun este că acest guvern trebuie să fie învestit, ăsta-i lucrul cert. Un om politic e responsabil când se gândește la țara lui. A picat un guvern prin moțiune de cenzură, așa stau lucrurile, sigur trebuie învestit noul guvern. Nu spun că guvernul e mai bun, dar România trebuie să aibă un guvern stabil și e nevoie de stabilitate în această țară”, a mai declarat Paul Stănescu.

Birourile permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor s-au reunit luni de la ora 12,00 pentru a stabili calendarul de învestitură a noului guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.