Acasă Politic Ponta încearcă să pună frână Guvernului Orban/Liberalii negociază cu pesediștii

Ponta încearcă să pună frână Guvernului Orban/Liberalii negociază cu pesediștii

DISTRIBUIȚI
foto:podul.ro

  152112 – 23102019 – Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, după discuțiile pe care le-a avut miercuri cu premierul desemnat Ludovic Orban, că parlamentarii săi nu vor vota Guvernul PNL și a prcizat că nu crede că era o surpriză nici pentru domnul Orban acest aspect.            ”Suntem un partid nou, în creștere, suntem singurul partid care mai apără interesele oamenilor de centru-stânga. Din acest motiv nu vom susține un guvern de dreapta”, a declarat Ponta.

            ”Ne-am înțeles pe un singurul lucru, vom susține alegeri anticipate, pentru că e un lucru bun pentru România. Să nu stăm tot anul viitor un an de criză”, a spus Ponta.

            Întrebat dacă decizia Pro România nu va ajuta PSD și Guvernul Dăncilă să rămâna la putere, Ponta a răspuns: ”Asta este un sofism cu care încercați să ne obligați. Noi am votat pentru moțiunea de cenzură pentru că Guvernul Dăncilă era incapabil. Asta nu înseamnă că trebuie să votăm orice guvern. O să votăm unul care corespunde așteptărilor noastre”, a precizat Ponta.

            Orban zice că negociază cu mai mulți parlamentari ai PSD

            Premierul desemnat, Ludovic Orban, a spus, la rândul său, că se aștepta la decizia comunicată de Victor Ponta. ”Asta nu înseamnă că șansele de a reuși învestitura nu rămân în picioare. Continuăm negocierile individuale cu parlamentari inclusiv din PSD. Nu purtăm negocieri instituționale cu PSD. Încercă să îndepărtăm rămășițele acestui guvern toxic”, a precizat Orban. El a menționat că sunt peste 25 de parlamentari cu care a purtat discuții și despre care crede că ar putea vota guvernul condus de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.