Acasă Social Traficul cu bacul sistat temporar la P.T.F. Turnu Măgurele, din cauza unor...

Traficul cu bacul sistat temporar la P.T.F. Turnu Măgurele, din cauza unor probleme tehnice

DISTRIBUIȚI

152216 – 30102019 –    Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, din cauza unor probleme tehnice apărute la bacul bulgăresc, au decis sistarea temporară a tranzitării cu bacul peste Dunăre prin Punctul de Trecere al Frontierei Turnu Măgurele. 

            Vă informăm faptul că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și va dispune toate măsurile aflate în competența sa, pentru a fi desfășurat un control de frontieră fluent și operativ, imediat ce problemele tehnice apărute la bacul bulgăresc vor fi remediate. 

            De asemenea, reamintim participanţilor la traficul transfrontalier că în continuare este sistată tranzitarea cu bacul prin Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, până când condiţiile meteorologice vor permite acest lucru.   

            Recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea celorlalte puncte de frontieră deschise traficului internațional de la granița cu Bulgaria, precum și consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.