Acasă Social 29.371 locuri de muncă vacante la nivel național

29.371 locuri de muncă vacante la nivel național

DISTRIBUIȚI

  152540 – 25112019 – Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 29.371  locuri de muncă.

            La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: lucrător comercial (2.197), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (2.092), agent de securitate (1.550), muncitor necalificat în industria confecţiilor (987), manipulant mărfuri (808), vânzător (751), lăcătuş mecanic (642), confecţioner asamblor articole din textile (636), şofer autocamion/ maşină de mare tonaj (570), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli, zidărie (563).

            Din cele 29.371  de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.639 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager,  medic, contabil etc), 17.012 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

            Oferta locurilor de muncă la nivel național poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, aceste informații pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenții pentru ocuparea forței de muncă județene/municipale sau la sediul acestora.

Precizăm că baza de date a locurilor de muncă vacante este una dinamică, informațiile prezentate reflectând situația existentă la ora 7:00 AM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.