Acasă Social Aparare Conferinţa Internaţională a Experţilor ”Secdef” 19

Conferinţa Internaţională a Experţilor ”Secdef” 19

DISTRIBUIȚI

  152302 – 07112019 –     Conferinţa Internaţională a Experţilor ”Dezvoltarea cooperării regionale-europene și euro-atlantice  pe linia industriilor de securitate și apărare pentru menținerea și dezvoltarea capabilităților de apărare prioritare. Folosirea programelor de cooperare militară extinsă pentru întărirea securității și apărării în Europa”, organizată de Asociaţia Ofiţerilor în Rezervă din România şi Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”  în parteneriat cu Institutul Central European de Cercetare şi Analiză Strategică Polonia, Asociaţia Patronală Română a Producătorilor de Tehnică Militară şi Colegiul de Afaceri şi Antreprenoriat din Ostrowiec, Polonia se va desfăşura în perioada 7 – 8 noiembrie 2019, la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”.

            La conferinţă vor participa reprezentanţi ai principalelor instituţii ale statului, acadmicieni, cadre didactice universitare, experţi din domeniul securităţii, cercetării şi producţiei de armament din România şi din ţări precum Polonia, Franţa, Georgia, cadre militare active, în rezervă şi în retragere.

            Asociaţia Ofiţerilor în Rezervă din România este singura asociaţie profesională care reprezintă ofiţerii în rezervă şi în retragere în relaţie cu Confederaţia Internaţională a Ofiţerilor în Rezervă din NATO  (CIOR) .

            Un obiectiv important al activităţii AORR îl reprezintă constituirea unor forţe de rezervă care să sprijine şi să suplimenteze forţele active în situaţia unei crize care ar periclita securitatea şi apărarea naţională. În acest sens, AORR acţionează pentru revitalizarea Industriei Naţionale care să fie capabilă să producă sisteme de armament moderne, comune şi compatibile cu armatele statelor NATO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.