Acasă Anchete Interne Percheziții în București și Ilfov la fostul șef Transelectrica

Percheziții în București și Ilfov la fostul șef Transelectrica

DISTRIBUIȚI
foto:bursa.ro

152409 – 19112019 –    Poliţiştii efectuează, trei percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind angajarea unei persoane, cu acte false, la o companie naţională ce are ca obiect de activitate transportul şi furnizarea energiei electrice.

            Este vizat fostul șef de la Transelectrica, Marius Caraşol, care ar fi ajuns la această companie după ce şi-a falsificat diplomele de studii, motiv pentru care s-a ales cu plângere penală din partea Transelectrica.

            Diplomele fostului șef de la Transelectrica nu au fost emise de Universitatea București deși din acele diplome reiese că a fost un student foarte bun a luat note destul de mari.

Marius Caraşol a ocupat funcția de conducere la Transelectrica timp de 9 luni, până când autoritățile și-au dat seama.

            Cele trei percheziții au loc la locuințele acestuia: o vilă din localitatea Clinceni și două apartamente.

            „În această dimineață, poliţişti din cadrul Direcției de Investigare a Criminalități Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție,  efectuează 3 percheziții în București și județul Ilfov.

            Sunt vizate domiciliul declarat și alte imobile deținute de o persoană fizică, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și uz de fals.

            Bărbatul în cauză este cercetat pentru modalitatea frauduloasă de angajare în cadrul unei companii naționale, ce are ca obiect de activitate transportul și furnizarea energiei electrice. Acesta ar fi folosit  înscrisuri sau documente falsificate pentru ocuparea funcțiilor respective. Prejudiciul se ridică la 460.000 de lei (indemnizații brute încasate), informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.