Acasă Uncategorized Primarul de Balș, acuzat că a lovit un tânăr pe stradă

Primarul de Balș, acuzat că a lovit un tânăr pe stradă

DISTRIBUIȚI

152511 – 22112019 – Primarul orașului Balș, Mădălin Teodosescu, a fost audiat, joi seara, de polițiști după ce un tânăr a depus plângere împotriva lui, afirmând că a fost lovit și insultat de edil pe stradă, relatează olt-alert.ro.

Scena a avut loc joi după-amiază. Tânărul era live pe Facebook, filmând o femeie care își manifesta nemulțumirea față de președintele României. În acel moment a intervenit primarul, tânărul reproșându-i acestuia că nu a făcut nimic pentru cetățeni de când conduce administrația orașului.

”Domnul primar al oraşului Balş m-a agresat în public, a dat în mine, mi-a căzut telefonul din mână. Nu este nicio problemă, o să-i facem plângere domnului primar pentru că nu se poate așa ceva. Am vorbit cu o femeie care nu e mulţumită de ceea ce a făcut preşedintele ţării şi domnul primar mi-a dat peste telefon şi m-a agresat în public. Toată lumea e martor, am fost live pe Facebook. Asta e, o să răspundă penal pentru fapta lui”, spune tânărul agresat, Ovidiu Tănase, care a filmat întreaga scenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.