Acasă Social Reprezentarea corectă a membrilor de sindicat este incompatibilă cu aranjamentele politice pentru...

Reprezentarea corectă a membrilor de sindicat este incompatibilă cu aranjamentele politice pentru obținerea unor funcții

DISTRIBUIȚI

152566 – 27112019 –   CNS Cartel ALFA a luat act de declaraţia președintelui Partidului Social Democrat, conform căreia mai multe organizaţii sindicale au semnat un protocol cu organizaţia politică pe care o conduce, în schimbul obţinerii de către reprezentanţii acestor organizaţii sindicale a unor funcţii într-o structura de conducere politică a acestui partid.
            Pentru a elimina orice fel de speculație, facem precizarea fermă că nici Confederația Națională Sindicală Cartel ALFA, nici federațiile membre, nu au semnat un astfel de acord sau parteneriat cu caracter politic. Conform deciziilor anterioare, Confederația Națională Sindicală Cartel ALFA își păstrează echidistanța față de toate formațiunile politice.
            In acest sens, ne delimităm și vom sta departe de orice „aranjamente & angajamente” politice care, în opinia organizației noastre, nu au nicio legătură cu desfășurarea unei activități sindicale corecte, oneste, transparente și în interesul membrilor de sindicat,
            Dat fiind faptul că în spațiul public și, în special, pe rețelele de socializare, au fost lansate aserțiuni și speculații cu privire la implicarea Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI (SNPPC) și a președintelui acestuia în acest acord, facem următoarea precizare: 

            Dumitru Coarnă, președintele FSNPPC/SNPPC și vicepreședinte al Biroului Național al Confederației Naționale Sindicale Cartel ALFA –, nu este membru-fondator/membru al Uniunii Naționale a Militarilor și Polițiștilor ,,Mihai Viteazul”, conduse de generalul Gabriel Oprea.  În acest sens, a fost transmisă oficial, prin avocat, solicitarea către reprezentanții acestei asociații de a elimina de pe site-ul organizației numele președintelui SNPPC, trecut în mod abuziv ca membru fondator al acestei entități, precum și solicitarea unei dezmițiri publice a acestei susțineri. În lipsa unei reacții, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței. 
            CNS Cartel ALFA își menține convingerea că reprezentarea corectă a membrilor noștri este incompatibilă cu aranjamentele politice pentru obţinerea unor funcţii politice. Aceste manevre care se folosesc de neajunsurile unor categorii de salariați pentru promovarea unor interese personale ale unor indivizi, nu fac altceva decât să discrediteze sindicalismul adevărat, anunță Bogdan Hossu, președintele CNS Cartel ALFA printr-un comunicat de presă. .


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.