Acasă Politic Tudose îi cere din nou demisia lui Ponta

Tudose îi cere din nou demisia lui Ponta

DISTRIBUIȚI
foto: libertatea.ro

 152555 – 26112019 – Fostul premier Mihai Tudose i-a cerut marți, din nou, demisia lui Victor Ponta din Pro România, pe care îl acuză că vinde iluzii până la alegerile parlamentare de anul viitor, când partidul nu va trece pragul electoral pentru a intra în Legislativ.

            ”Observ, din nou, dorința nestăvilită a lui V. Ponta de a ,,scăpa” cât mai repede de toți cei care îl ,,încurcă” nefiind de acord cu toate ideile lui. A reușit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbește orice edict. A reușit ca în câteva luni sa devină nefrecventabil și lipsit de credibilitate. Îl încurc foarte tare și eu și în consecință, face orice să mă facă să plec… Știți cum e vorba aceea cu ,,să te ferească Domnul de ruga îndeplinită”…. Fiindcă atunci, cu noi toți plecați, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins… Șansa PRO Victore e… plecarea ta”, a scris Tudose pe Facebook.

            Relația dintre Victor Ponta și Mihai Tudose au devenit tensionate în contextul negocierilor pentru învestirea Guvernului Orban și au culminat cu solicitări reciproce de demisii după ce Tudose s-a poziționat de partea susținătorilor liberalilor, în contradicție cu decizia luată de Ponta de a nu vota guvernul.Cei doi s-au acuzat reciproc de negocieri subterane cu PNL și cu PSD.  Sursa:g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.