Acasă Life Albastru clasic, culoarea anului 2020

Albastru clasic, culoarea anului 2020

DISTRIBUIȚI

 152673 – 05122019 –  Albastru clasic a fost desemnat culoarea anului 2020 de către Pantone, companie care studiază influenţa pe care culorile o au pe plan mondial, inclusiv utilizările lor în industria cinematografică, în colecţiile de artă, dar şi în ceea ce priveşte destinaţiile de vacanță, arată CNN, citat de Mediafax.

            Pantone a anunțat, miercuri seară, că albastru clasic, o nuanță care amintește de cerul de la amurg, va fi culoarea anului viitor.

            „Este o culoare care anticipează ce se va întâmpla în continuare. Ce va aduce viitorul pe măsură ce trecem în orele de seară? Aceasta este o întrebare pertinentă înainte de a porni într-un nou deceniu, a explicat Laurie Pressman, vicepreședintele Pantone Color Institute, cel care selectează culoarea anului.

Institutul Pantone Color a declarat că a recunoscut sentimente similare de instabilitate care au cuprins întreaga lume, din Statele Unite ale Americii până în Regatul Unit, în Hong Kong, Siria și pe tot globul. De aceea, au ales o nuanță care oferă siguranța, încrederea și conexiunea pe care oamenii o pot căuta într-un mediu global incert.

Coraiul cu irizații aurii – Living Coral – a fost desemnată culoarea anului 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.