Acasă Uncategorized În atenția DNA/Dedicație specială de două milioane de lei pentru o petrecere...

În atenția DNA/Dedicație specială de două milioane de lei pentru o petrecere în Parcul Sebastian din Sectorul 5

DISTRIBUIȚI

152898 –  27122019 – Pentru așa-zisele petreceri de Crăciun organizate în Parcul Sebastian în luna decembrie 2019 s-au cheltuit peste două milioane de lei, suma depășind dublul unui preț normal de achiziție pentru un astfel de eveniment.

Cum de s-a ajuns în această situație? PLUS Sector 5 atrage atenția că achiziția nu s-a făcut din timp, ci pe ultima sută de metri ca să câștige cine trebuie și la un preț disproporționat: caietul de sarcini a fost întocmit pe 3 decembrie 2019, deschiderea ofertelor (o singură oferta a fost depusă) a avut loc pe 10 decembrie 2019, iar declararea câștigătorului (Media Publisher în asociere cu Loud Music) a avut loc tot pe 10 decembrie 2019. Evenimentul organizat de Centrul Cultural pentru Tineret ”Ștefan Iordache” s-a desfășurat în perioada 14 – 22 decembrie.

În urma concertelor la care, și în acest an, au fost obligați să vină pentru a da bine numeric angajații Primăriei Sectorului 5, Parcul Sebastian, însămânțat cu gazon în luna octombrie, a fost distrus din nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.