Acasă Anchete Interne Sesiune de pregătire sub egida OSCE

Sesiune de pregătire sub egida OSCE

DISTRIBUIȚI

 152810 – 17122019 –   14 polițiști participă, timp de patru zile, la o activitate de pregătire profesională în domeniul drepturilor omului organizată de Biroul pentru Instituții Democratice și Drepturile omului (ODIHR) din cadrul O.S.C.E., la București.

            Activitatea de tipul ”training of trainers” are loc în perioada 16 – 19 decembrie 2019, și are ca temă respectarea de către forțele de poliție a drepturilor omului, în relaționarea cu reprezentanții comunității roma.

            La sesiunea de pregătire organizată de Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa participă, alături de polițiști și doi formatori din cadrul Institutului de Studii pentru Ordine Publică și un specialist în relații internaționale. 

            Sunt abordate teme referitoare la drepturile omului, riscurile generate de încălcarea drepturilor omului, infracțiuni motivate de ură și investigarea acestor fapte, precum și bune practici în domeniul cercetării faptelor de violență domestică.

Polițiștii pregătiți în cadrul acestei sesiune vor disemina informațiile primite către colegii din cadrul structurilor din care provin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.