Acasă Politic Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinară a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinară a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale

DISTRIBUIȚI
foto:facebook.com

 153037 – 14012020 – Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat marți, înaintea ședinței Comitetului Executiv al partidului, că va solicita convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru abrogarea pensiilor speciale.

”Deoarece a ieșit informația în spațiul public că nu pot fi dublate alocațiile pentru copii din cauza impactului bugetar pe pensiile speciale, am să solicit colegilor mei o sesiune extraordinară cu ordinea de zi: eliminarea pensiilor speciale”, a declarat Ciolacu.

Potrivit unor surse din PSD, sesiunea extraordinară ar urma să fie convocată în ultima săptămână din ianuarie, chiar înaintea finalului vacanței parlamentare.

Reacția lui Marcel Ciolacu vine după ce, joia trecută, liderul deputaților PNL, Florin Roman, a cerut convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului în care să fie supus votului proiectul de abrogare a pensiilor speciale, cu excepția celor ale militarilor și polițiștilor, susținând că urgența adoptării actului normativ este dată de necesitatea finanțării legii prin care au fost dublate alocațiile pentru copii. Sursa : g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.