Acasă Social Educatie „Când voi fi Mare” – consiliere și orientare profesională pentru copii

„Când voi fi Mare” – consiliere și orientare profesională pentru copii

"Exemplul este cel mai bun percept"- Aesop

DISTRIBUIȚI

  153372 – 18022020 – Proiectul „Când voi fi Mare” – consiliere și orientare profesională pentru copii, inițiat de Biblioteca Metropolitană București, în parteneriat cu Direcția Generală pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar Sector 2, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 și Inspectoratul Școlar al Municipiului București, a ajuns la a treia sesiune de lucru.

Evenimentul, găzduit de Primăria Sectorului 2, se va desfășura sâmbătă, 22 februarie 2019, începând cu ora 11:00 și va reuni nume de referință din diferite domenii, personalități care îi vor introduce pe participanți în tainele profesiei alese, în scopul informării, consilierii și orientării către o profesie/ meserie :

Dumitru Prunariu– Cosmonaut

Alex Cîrțu- Chef/ bucătar profesionist

Andra Soceanu- Jurnalist

Ioana Ginghină – Actriță de teatru și film

Marius Nicolae – Sportiv

Fiecare sesiune principală este urmată de ateliere de lucru. Elevii au posibilitatea să opteze pentru a se familiariza cu particularitățile unei profesii/ meserii prin completarea unui chestionar. Atelierele se vor desfășura în Filialele Bibliotecii Metropolitane București din Sectorul 2 și au rolul de a oferi copiilor un mediu informal și prietenesc de a învăța despre profesia/ meseria dorită.

Proiectul se desfășoară pe durata anului şcolar 2019 – 2020 și se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, înscriși în instituțiile de învățământ din Sectorul 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.