Acasă Externe Carnavalul de la Veneția, anulat

Carnavalul de la Veneția, anulat

DISTRIBUIȚI

153443 – 24022020 – Guvernatorul regiunii Veneto, Luca Zaia, a anunțat că, duminică, la miezul nopții, a fost închis Carnavalul de la Veneția, în încercarea de a opri răspândirea coronavirusului.

Până pe 1 martie, şcolile şi universităţile vor fi închise, iar toate manifestaţiile vor fi anulate în regiunea Veneto.

În Veneto au fost înregistrate cel puţin 25 de cazuri de infecţie cu noul coronavirus

”Evenimentele aflate în desfăşurare vor decurge conform programului, dar, din această seară, este prevăzută închiderea Carnavalului de la Veneţia şi a tuturor manifestaţiilor, inclusiv cele sportive, până la 1 martie inclusiv”, a anunţat guvernatorul regiunii Veneto, Luca Zaia.

Carnavalul de la Veneţia atrage în fiecare an trei milioane de turişti, iar în mod normal ar fi trebuit să se închidă cu 40 de zile înainte de Paști, adică pe 25 februarie.

Cel mai mare număr de confirmări cu noul coronavirus este însă în Lombardia, inclusiv în capitala financiară a Italiei, Milano. Aici, au fost înregistrate peste 89 de cazuri, majoritatea în orașe mici din zona rurală, însă au fost raportate infecții cu coronavirus și în Milano și Torino.

Primarul oraşului Milano a luat şi el decizia de închidere a cursurilor în şcoli şi universităţi pentru o săptămână.

Locuitorii celor două regiuni Lombardia și Veneto, situate în nordul Italiei, au fost rugați să stea în casă. Deja, 11 orașe au fost plasate în carantină anunță televiziunile de știri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.