Acasă Social Festivalurile internaționale Fashion Celebriteas

Festivalurile internaționale Fashion Celebriteas

DISTRIBUIȚI
foto:facebook.com

 153362 – 12022020 – Federația de Artă, Muzică și Sport, acreditată de Camera Deputaților și Parlamentul European, lansează, alături de comunitatea românilor din Elveția, festivalurile internaționale „Fashion Celebriteas”, prin care dorește să descopere și să promoveze frumusețea și talentul românilor în toate colțurile lumii.

Delegația română în 11 țări (Spania, Italia, Elveția, Germania, Albania, Tunisia, Rusia, Ecuador, Brazilia, Singapore, Filipine) va fi formată din cei mai frumoși și talentați tineri și copii, care vor duce numele României în lume dar și din mentorii acestora care îi ghidează în realizarea obiectivelor și în drumul către succes.

Întrucât cererile au fost peste așteptările organizatorilor, aceștia au prelungit perioada de înscrieri până pe data de 1 martie 2020, iar cei interesați să facă parte din echipa de elită a României la Festivalurile internațional Fashion Celebriteas o pot face prin transmiterea unui e-mail la artamuzicasport@gmail.com. Cei selectați la evenimente trebuie să dispună de două ținute vestimentare, din care una să fie românească (costum popular sau port popular stilizat) și una de seară. Festivalurile vor cuprinde concursuri internaționale de miss și mister diaspora română și un spectacole de cultură și tradiții românești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.