Acasă Politic Firea vrea congres pe 29 februarie

Firea vrea congres pe 29 februarie

DISTRIBUIȚI
foto:facebook.com/gabifirea

153321 – 10022020 –Marcel Ciolacu a declarat că luni PSD va decide data pentru congresul partidului, după consultările cu membrii organizaţiei naţionale. Liderul social-democrat a mai afirmat că tot în această săptămână va lua o decizie în privinţa candidaturii pentru conducerea PSD. Totodată, Gabriela Firea a cerut organizaţiei Naţionale PSD să-l susţină pe Ciolacu la şefia partidului.

”Am un defect. Nu pot să fiu mincinos. Am aflat de propunerea pe care avea să o facă doamna Firea acum câteva minute în birou. Este normal ca mă o onorează şi mă obligă. E este normal sa încep sa discut cu colegii mei şi sa luăm o decizie. Vreau luni să decidem data Congresului. Nu aş fi candidat fără susţinerea celei mai puternice organizaţii. Era exclusă oricum orice candidatură la orice Congres dacă nu aveam susţinerea voastră”, a transmis Marcel Ciolacu, duminică, în cadrul Conferinţei PSD Bucureşti.

Liderul interimar al PSD a mai precizat că în cursul săptămânii va lua o decizie în privinţa candidaturii la şefia PSD în cadrul Congresului.

”Nu vreau să fac aceleaşi greşeli pe care le-au făcut alţii. Cu certitudine săptămâna viitoare voi face acest anunţ dacă voi întra în aceasta cursa. Vreau sa găsim formula de echipă cea mai bună astfel încât în următoarele două bătălii electorale PSD nu să între în turul doi, ci să câştige alegerile”, a mai spus Ciolacu.

”Consider că amânarea în sine a unui congres ne face rău. Să propunem organizaţiei naţionale a PSD să stabilim o dată certă pentru congres. Sunteţi de acord să propunem conducerii naţionale a PSD data, care a mai fost vehiculată în spaţiul public, data de 29 februarie pentru organizarea congresului PSD?”, a întrebat Gabriela Firea, duminică, în cadrul conferinţei PSD Bucureşti. Membrii filialei PSD Bucureşti prezenţi în sală au aprobat propunerea Gabrielei Firea, anunță Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.