Acasă Anchete Interne Jumătate de kilogram de bijuterii, descoperite în bagajele unei femei

Jumătate de kilogram de bijuterii, descoperite în bagajele unei femei

DISTRIBUIȚI

 153381 – 13022020 – Autoritățile de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional București Henri Coandă au descoperit, în bagajele unei femei, cetățean român, peste 500 grame de bijuterii, presupuse a fi din aur, pe care aceasta încerca să le introducă ilegal în România.

            În data de 12.02.2020, în jurul orei 20.30, la P.T.F. Aeroportul Internațional Henri Coandă s-a prezentat pentru a intra în țară, cu o cursă din direcția Istanbul, o femeie, cetățean român.

            După ce a ridicat bagajul de cală, persoana în cauză s-a deplasat spre ieșire pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităților vamale.

            Acționând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra femeii și bagajelor acesteia, în urma căruia au fost descoperite nedeclarate în bagajul de cală, mai multe bijuterii din metal galben, marcate ca fiind din aur, în greutate totală de 535,55 grame.

            Ca urmare a celor constatate, întreaga cantitatea de bijuterii, în valoare de aproximativ 100.000 lei, a fost reținută de către autoritatea vamală în vederea expertizării, urmând să fie dispuse măsurile legale în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.