Acasă Politic La fel ca în 2016, liberalii se bâlbâie în privința candidaturii pentru...

La fel ca în 2016, liberalii se bâlbâie în privința candidaturii pentru Primăria Capitalei

DISTRIBUIȚI

            153370 – 18022020 – Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat, la TVR 1, că viitorul candidat al PNL pentru Primăria Capitalei va fi susţinut şi de alte partide, dar există și varianta ca liberalii să susţină un alt candidat. Întrebată dacă Violeta Alexandru va fi candidatul PNL la postul de primar general al Capitalei, Turcan a precizat că ”este preşedinta Organizaţiei Bucureşti şi mi se pare normal să fie o opţiune, evident”.

Turcan a precizat că liberalii îți vor anunţa candidatul în prima jumătate a lunii martie, iar acesta trebuie să aibă cele mai mari şanse ”să scoată PSD-ul departe de Bucureşti”. ”În prima jumătate a lunii martie vom avea definitivaţi candidaţii. Suntem într-un proces de măsurare internă. Am testat mai mulţi colegi. Evident, ţinând cont că PNL-ul este primul în încrederea oamenilor, vom căuta candidatul care să aibă cele mai mari şanse să scoată PSD-ul departe de Bucureşti”, a spus Turcan

Președintele PNL București, Violeta Alexandru, este testat de liberali în opțiunile bucureștenilor, alături de Rareș Bogdan, Ionel Dancă, Ciprian Ciucu și Florin Câțu.  Ludovic Orban nu exclude, însă, o susținere a lui Nicușor Dan, dacă acesta va candida sub sigla PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.