Acasă Externe MAE confirmă: al doilea român infectat cu coronavirus pe nava de croazieră...

MAE confirmă: al doilea român infectat cu coronavirus pe nava de croazieră Diamond Princess

DISTRIBUIȚI
sursa foto: https://croaziere.co

  153397 – 19022020 – Opt din cei nouă turiști români aflați la bordul navei Westerdam au părăsit Cambodgia, pe cheltuiala transportatorului

Ambasada României la Tokyo a fost notificată de MAE nipon cu privire la confirmarea unui al doilea caz de infectare cu coronavirus a unui cetățean român, membru al echipajului de pe vasul de croazieră Diamond Princess, precizează Ministerul Afacerilor Externe.

Românul a fost transferat la o unitate medicală din Tokyo, care a transmis misiunii diplomatice în cursul zilei de astăzi, 19 februarie, că se simte bine și nu manifestă simptome.

Potrivit datelor obținute de reprezentanții ambasadei, autoritățile locale au precizat că toate persoanele prezente la bordul navei de croazieră au fost supuse testelor medicale, fiind în așteptarea rezultatelor.

În ceea ce privește nava Westerdam, potrivit informațiilor obținute de Ambasada României la Hanoi (acreditată și pentru Regatul Cambodgia) de la autoritățile cambodgiene, opt din cei nouă cetățeni români care s-au aflat la bordul navei în calitate de turiști au părăsit Cambodgia, cel de-al nouălea rămânând în capitala Phnom Penh. Costurile deplasărilor au fost suportate de proprietarul vasului de croazieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.