Acasă Cultura/Media Biblioteca Metropolitană București vă dă întâlnire online

Biblioteca Metropolitană București vă dă întâlnire online

DISTRIBUIȚI

  153745 – 17032020 – În contextul situației actuale, oferirea unor mijloace alternative de petrecere a timpului liber este foarte importantă şi de aceea BMB, din prețuire și respect pentru utilizatorii săi, pregătește noi surprize. Amenințările și provocările zilelor noastre ne conduc către o comunicare intermediată de mediul online.

Astfel, pe rețelele de socializare oficiale ale Bibliotecii Metropolitane București vor fi postate concursuri, jocuri, spectacole ale Teatrului de Păpuși Licurici, recenzii de cărţi, povești digitale și recitaluri de muzică din cadrul proiectului ”Opera la bibliotecă”.

De asemenea, liceenii bucureșteni sunt invitați să se înscriere la un concurs de creaţie literară intitulat ”Lumea de mâine”, genul Fanstasy, inițiat de Biblioteca Metropolitană Bucureşti, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Regulamentul și fișa de înscriere pot fi obţinute accesând site-ul instituţiei: https://www.bibmet.ro/concurs-de-creatie-literara-lumea-de-maine/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.