Acasă Social Administratie Ecogreen nu mai lucrează cu Capitala pentru că nu respectă protecția mediului

Ecogreen nu mai lucrează cu Capitala pentru că nu respectă protecția mediului

DISTRIBUIȚI

             153598 – 06032020 –   Compania Municipală Parcuri și Grădini București a transmis firmei Ecogreen notificarea de reziliere a contractului. Compania solicita rezilierea dupa ce a luat la cunostinta faptul ca prestatorul nu a respectat prevederile privind protectia mediului, asa cum si-a asumat, in declaratia pe propria raspundere, in momentul incheierii contractului. Firma e acuzată că arunca deşeurile din parcurile municipiului în locuri neautorizate.

Contractul încheiat intre Compania Municipală Parcuri și Grădini Bucuresti S.A și S C EcoGreen SRL, in data de 24 iulie 2017, avea ca obiect colectarea, transportul și depozitarea/eliminarea deșeurilor municipale și deșeurilor de origine animală din parcurile aparținând municipiului Bucuresti.

La semnarea contractului cu aceasta firma, Compania Municipală Parcuri și Grădini București a respectat legislatia privind achizitiile publice, firma Ecogreen Construct SRL avand la dosar toate avizele si documentele necesare.

SC EcoGreen Construct SRL a depus la Companie documentele  prin care atesta competenta pentru prestarea acestora, si anume: contractul de prestări servicii încheiat cu depozitul de deșeuri Iridex, licența ANRSC pentru activitatea de colectare și transport separat al deșeurilor municipale, autorizația de mediu pentru activitatea de colectare a deșeurilor.

ECOGREEN CONSTRUCT SRL este exclusiv responsabilă cu transportul, depozitarea, valorificarea și/sau eliminarea deșeurilor conform autorizațiilor de mediu și legislației în vigoare, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.