Acasă Uncategorized Facebook oferă OMS anunţuri gratuite în cadrul luptei contra dezinformării pe tema...

Facebook oferă OMS anunţuri gratuite în cadrul luptei contra dezinformării pe tema coronavirusului

DISTRIBUIȚI

153582 – 05032020 –    În încercarea de a se asigura că utilizatorii săi nu sunt informaţi greşit cu privire la coronavirus, la riscuri şi la modul în care ar trebui să reacţioneze, Facebook va oferi publicitate gratuită Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), a anunţat directorul general Mark Zuckerberg, citat de Reuters.

”Oferim OMS cât de multe anunţuri gratuite sunt necesare pentru răspunsul lor la coronavirus, alături de alte tipuri de asistenţă”, a indicat Zuckerberg într-un mesaj publicat pe Facebook.

Utilizatorilor care caută pe Facebook mesaje despre virus li se va afişa un mesaj ”pop-up” care îi direcţionează către OMS sau autoritatea sanitară locală, de unde vor putea primi cele mai noi informaţii, a explicat Zuckerberg.

Acesta a reiterat angajamentul că Facebook va elimina informaţiile false şi teoriile conspiraţiei semnalate de organizaţiile importante din domeniul sănătăţii pentru a ajuta la combaterea dezinformării pe tema coronavirusului.

Facebook va colabora cu experţi mondiali în domeniul sănătăţii şi va oferi asistenţă şi ”milioane în plus în credite de publicitate” altor organizaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.