Acasă Social Guvernul a majorat amenzile pentru încălcarea regulilor impuse de starea de urgență

Guvernul a majorat amenzile pentru încălcarea regulilor impuse de starea de urgență

DISTRIBUIȚI

 153955 – 27032020 – Guvernul a decis înăsprirea amenzilor pentru persoanele care nu respectă măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului – între 2.000 şi 20.000 de lei pentru persoane fizice şi între 10.000 şi 70.000 de lei pentru persoane juridice, a anunţat şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

„Sunt avute în vedere în special contravenţiile săvârşite împotriva măsurilor de limitare a răspândirii infecţiilor cu coronavirus, iar pentru cei care nu respectă reglementările adoptate în acest sens, contravenţia se amendează cu o sumă cuprinsă între 2.000 şi 20.000 de lei pentru persoane fizice, iar pentru persoane juridice, valoarea acestei amenzi este cuprinsă între 10.000 şi 70.000 de lei”, a declarat Ionel Dancă, vineri, la Palatul Victoria, unde a anunţat parte din măsurile adoptate de Guvern în şedinţa de joi.

El a precizat şi o măsură luată în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru a diminua deplasarea cetăţenilor în acest moment pentru obţinerea diverselor autorizaţii şi certificate.

„Valabilitatea documentelor de orice fel eliberate de instituţiile şi autorităţile publice se prelungeşte pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea stării de urgenţă”, a explicat Dancă. sursaŞg4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.