Acasă Social Administratie Încep lucrari de refacere a carosabilului pe mai multe artere cu trafic...

Încep lucrari de refacere a carosabilului pe mai multe artere cu trafic intens din Capitala

DISTRIBUIȚI

153543 – 02032020 – Primăria Municipiului București, prin Administrația Străzilor București, anunță că încep lucrari de reparații în carosabil și pe trotuare pe mai multe artere importante din Capitală.

Din 3 martie vor fi efectuate reparații extinse în carosabil și pe trotuare pe Calea Călărașilor. Lucrările vor fi executate de Strabag si vor dura aproximativ doua saptamani.
Începând cu 9 martie, prin Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje, vor fi refăcute pavajele din zonele afectate de pe trotuarele aferente Bulevardului Unirii, între Piața l Unirii și Piața Constituției. De asemenea, vor fi înlocuite dalele din granit de pe trotuarul din fața magazinului Unirea și vor fi reparate trotuarele din zona str. Halelor, pe porțiunile afectate. Durata de execuțiea lucrărilor va fi de aproximativ 30 de zile.
Din 20 martie, vor fi realizate lucrări de reparații în carosabil, frezare și așternere de mixtură asfaltică, pe Bulevardul Corneliu Coposu. Lucrările vor fi executate de Strabag și se vor desfășura timp de aproximativ două săptămâni.
De asemenea, la începutul lunii aprilie, timp de aproximativ două săptămâni, Administrația Străzilor București, prin intermediul Strabag, va executa lucrări de reparații extinse în carosabil pe Bulevardul I. C. Bratianu.
Pentru a asigura fluența traficului rutier, lucrările de reparații în carosabil vor fi executate pe parcursul nopții.