Acasă Social Măsuri speciale pentru curieri

Măsuri speciale pentru curieri

DISTRIBUIȚI

153769 – 18032020 – Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO) și Asociația Operatorilor de Curierat din România (AOCR) informează cetățenii din România că atât comercianții online, cât și companiile de curierat membre ale celor două asociații au luat toate măsurile necesare pentru ca întregul flux logistic și de livrare aferent unei achiziții online să se desfășoare în condiții sigure, de igienă și sănătate pentru personal și clienți.

Astfel, operatorii din depozite poartă măști și mănuși de protecție, depozitele și centrele logistice au fost dotate cu termometre non contact pentru verificarea temperaturii tuturor angajaților, curierii care fac livrări la domiciliu vor purta măști și mănuși de protecție acolo unde situația o impune, iar curierii au fost instruiți cum se pot proteja și cum îi pot proteja de asemenea pe clienți.

De asemenea,a fost intensificată activitatea echipelor de curățenie din cadrul depozitelor, cu o atenție sporită acordată zonelor sociale, iar spațiile de lucru și cele sociale din depozite și centrele logistice au fost dotate cu dezinfectant pentru mâini. Lockerele (puncte de livrare de proximitate) sunt dezinfectate înainte de fiecare alimentare cu colete. Personalul din birouri responsabil cu asigurarea tehnologiei din spatele comerțului electronic lucrează de acasă.

1 COMENTARIU

  1. Am surse sigure ce tin de aceste obligatii care trebuiesc indeplinite de angajatori. Angajatilor li se ofera o cantitate exagerat de mica de dezinfectant pentru mai multe zile iar acea cantitate ar ajunge pentru maxim o zi de livrat. Li s-a oferit o masca acum o saptamana si deja a devenit imposibil de respirat prin ea. Iar cand curierii au fost obligati sa aiba manusi ca sa poata avea acces in depozit, au vorbit cu conducerea pentru a le oferi manusi ca sa poata indeplini aceasta masuri, cei din conducere le-a oferit urmatorul raspuns ” pai nu aveti manusi pe acasa, cumparati-va ca altfel nu intrati in depozit”… De altfel coletele sunt la fel de murdare, curierii sunt extrem de predispusi la acest virus si riscul cel mai mare este ca angajatii, curieri pot raspandi virului de 100 de ori mai rapid ca orice alta persoana.
    Curierii nu sunt testati nici macar o singura data pe saptamana pentru acest virul.
    Mult succes in tinerea sub control a raspandirii Covid-19 atata timp cat curierii inca livreaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.