Acasă Social Administratie METROREX încearcă să ia măsuri împotriva Coronavirus

METROREX încearcă să ia măsuri împotriva Coronavirus

DISTRIBUIȚI

  153623 – 09032020 – Metrorex a anunţat măsurile luate cu privire la coronavirus, printre fiind acelea de dezinfectare a barelor şi a butoanelor de deschidere a uşilor. Metrorex va folosi și afişe educative de prevenire a infecţiei cu coronavirus.

Pentru a informa publicul călător, METROREX va expune atât în staţiile de metrou, cât şi în trenuri, fişe educative de prevenire a infecţiei cu coronavirus. Fişele prezintă metode de protecţie pe care orice călător trebuie să le aplice, pentru siguranţa lor şi a celor din jur.

Oficialii METROREX ar trebui să vină cu soluții ca să nu existe aglomerările de oameni la metrou la orele de vârf, a solicitat duminică șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, în contextul răspândirii coronavirusului, însă acest lucru va fi, practic, imposibil.

La metrou se operează cu maximum de trenuri, 63 din 63, timpii de așteptare sunt reduși la minim posibil și se încearcă să se găsească și alte măsuri de fluidizare a accesului la stațiile de metrou. Noaptea se va face dezinfecția trenuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.