Acasă Anchete ANCOM a decis închiderea site-urilor românia-veche.ro și justitiarul.ro

ANCOM a decis închiderea site-urilor românia-veche.ro și justitiarul.ro

DISTRIBUIȚI

154399 – 24042020 – Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații (ANCOM) a decis închiderea site-urilor românia-veche.ro și justitiarul.ro, pentru că au publicat o serie de articole false legate de pandemia de coronavirus, potrivit unei decizii postate pe site-ul instituției conduse de Sorin Grindeanu.

Decizia de a cere întreruperea existenței celor două site-uri a fost luată în baza decretului prezidențial pentru prelungirea stării de urgență și ca urmare a propunerii făcute de Grupul de comunicarea strategică.

Cele două site-uri sunt editate de SC NetDesign SRL din Bistrița. Compania poate ataca decizia ANCOM în contencios administrativ.

Iată câteva exemple de articole publicate de cele două site-uri: – ”ATENȚIE: TRUC & INSELACIUNE sau Antenele 5G și COVID?”, ”Adevărul din spatele virusului: Armata americană și Defender Europe 20”, ”Exercițiu militar sau operațiune secretă? Ce caută soldații americani în Verona, fără măști?”, ”Isteria Covid: Pretext pentru legi abuzive și limitarea drepturilor omului”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.